Wij zijn De Marktpoelier Yerseke

Dé kip en kalkoen specialist

De Marktpoelier Yerseke BV is gevestigd in het mooie Zeeuwse  Yerseke.
Met een geweldig team staan wij dagelijks voor u klaar op diverse markten en standplaatsen in Zeeland en Brabant.

Het bedrijf is ontstaan in 1983 met het fokken van vleeskuikens, en later met het zelf verwerken en uitsnijden van de kippen.
Dit leidt tot het ontstaan van een kipwinkel in Yerseke en het bevoorraadden van restaurants en zorginstellingen.
Na enkele jaren wordt er gezocht naar meerdere verkoopmogelijkheden en komt er een besluit om op de markten in de regio de kipproducten aan de man te brengen!
In 1992 gaat we voor het eerst naar de markten, wat een juiste keuze blijkt te zijn. De winkel wordt afgestoten, om alle aandacht op de markten te kunnen leggen.
De zaak groeit naar meerdere en nieuwere verkoopwagens, en steeds een beetje groter zodat het assortiment kan worden uitgebreid.

Met 3 verkoopwagens bestrijkt de Marktpoelier inmiddels al 25 standplaatsen in Zeeland en Brabant.
Voordat de wagens naar de markt kunnen zijn er al heel wat productieve uurtjes aan vooraf gegaan.
Zo worden de producten die dagvers binnenkomen, verwerkt tot verschillende vers specialiteiten
Met onze kennis en kunde van bijna 40 jaar, weten wij waar we de beste producten kunnen halen om u als klant de kwaliteit te garanderen.
Door innoverend te ondernemen, onze ogen open te houden en in te spelen op de huidige markt zijn wij de laatste jaren een steeds groter assortiment aan gaan bieden, waarbij we de
focus leggen op verse, kant- en klaar producten.

Op de markt staan de klanten centraal. Met liefde en passie verkopen wij een ieder onze lekkernijen. Alle producten worden zorgvuldig op elk gewenst gewicht verpakt.
Bent u op zoek naar een product dat wij niet in ons standaard assortiment hebben? Dan nemen we dat de volgende keer zeker voor u mee!

Graag tot ziens op een van onze standplaatsen!