De Marktpoelier

Wij, Frank en Marga Everse, komen uit het mooie Zeeuwse plaatsje Yerseke. Samen met een geweldig gedreven team staan wij dagelijks voor u klaar op diverse markten in Zeeland, Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

Ons huidig bedrijf is ontstaan in 1983 wanneer vader Henk Everse naast het fokken van vleeskuikens, begint met het zelf verwerken van de kippen. Dit leidt tot het ontstaan van een winkel in Yerseke en het beleveren van restaurants en zorginstellingen. Na enkele jaren wordt er gezocht naar meerdere verkoopmogelijkheden en besloten om op de markten in de regio de kipproducten aan de man te gaan brengen.

 

In 1992 gaan we voor het eerst naar de markten, wat een juiste keuze blijkt te zijn. De winkel wordt afgestoten, om de aandacht alleen op de markten te kunnen leggen. Frank heeft vanaf jongs af aan interesse voor de zaak en vanaf 1993 ontstaat dan ook een v.o.f. zodat ze samen de schouders eronder kunnen zetten. De zaak groeit en zodoende komen er nieuwe wagens en telkens een slagje groter, zodat het assortiment uitgebreid kan worden.

In 2011 neemt Frank de zaak geheel over en verhuisd ook het bedrijf vanuit het centrum naar een bedrijventerrein even buiten het dorp.
In de begintijd verkopen we alleen verse delen en specialiteiten. Later komen daar ook gegrilde producten bij.
Tegenwoordig verkopen we minder verse delen en steeds meer gegrilde en kant-en-klaar producten zoals maaltijden, sauzen, salades en hapjes. Steeds meer mensen hebben minder tijd om uitgebreid te koken en kiezen voor gemak. Daar spelen we als Marktpoelier op in!

In 2016 wordt er een 2e verkoopwagen erbij gekocht. En door innoverend bezig te zijn, onze ogen open te houden en te luisteren naar de wens van de klant bieden wij in deze wagen een volledig kant en klaar concept aan. Het assortiment bestaat voornamelijk uit diverse gegrilde producten, maaltijden en maaltijdsauzen, ruime keuze aan salades, grillworsten en diverse hapjes….. Teveel om op te noemen. Met onze 3 verkoopwagens bestrijkt de Marktpoelier inmiddels al 25 standplaatsen in Zeeland, Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

Voordat de wagens naar de markt kunnen zijn er al heel wat productieve uurtjes aan vooraf gegaan. Zo wordt de dagelijks binnenkomende verse handel verwerkt tot verschillende vers specialiteiten o.a. schnitzels, kipfilet speciaal, baconhapjes, kip kerriesalade etc. etc. en worden er ook vele kipproducten gemarineerd en gegrild. Hiervoor hebben we een eigen kruidenmelange samengesteld waar we trots op zijn,  “De Marktpoeliermelange”. Het assortiment is groot. Het pluspunt is dat elke klant zelf kan aangeven hoeveel hij wil. Bij de Marktpoelier geen voorverpakte producten, maar afgepaste hoeveelheden.

 

Met onze kennis en kunde die wij de afgelopen 25 jaar al hebben opgedaan, weten we waar we de kwaliteitsproducten kunnen halen om voor u als klant een zo goed mogelijk product te kunnen aanbieden. Ook werken we hard aan deze website waar u ook online kunt bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bestellingen voor feestdagen, snackpannen, gourmetschalen, hapjesschalen enzovoort.
Smaak, passie en veelzijdigheid is waar we voor staan. Dit alles om u als klant zo goed en gemakkelijk mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij hopen u graag een keer te ontmoeten!